html website templates

Mi is az a fotócsempe?

A konyha és a fürdőszoba otthonunk fontos része. 
Ha egyedi megjelenésre vágysz, válaszd a fotó csempét.


A csempe képek készítése fotó alapján történik, amihez nagy felbontású fotóra van szükség. Minél nagyobb a felbontás annál jobb minőségű csempe-képet kapunk és akár egy egész falfelületet be lehet burkolni. Egyedi családi fotókkal is díszítheted konyhádat, fürdőszobádat és bárhova felrakható ahová szeretnéd. pl: étkező, díszítheti medence, hentesüzlet vagy akár kutyakozmetika falát is. 

Jelenleg 3 csempe méretben tudunk dolgozni, s a csempéket mi biztosítjuk, ezek speciálisan bevont felületű csempék: 

  1. 10 cm x 10 cm (1190 Ft/db)
  2. 20 cm x 25 cm ( 2550 Ft/db)
  3. 20cm x 30cm (2800 Ft/db)

Vastagság:

- kb. 5mm

Súly:

- 10x10cm csempe       115gr/db

- 20x25cm csempe      620 gr/db

- 20x30cm csempe      755 gr/db

+ a csomagolás.

A csempékre a megrendelt kép 200 C-on van ráégetve, a festéknek és a szublimációs technológiának köszönhetően szép fényes és tartós felületet kapunk.

  • Tisztíthatóság - folyékony konyhai és fürdőszobai tisztító szerekkel tisztítható. Teszteltük Domestos, vízkőoldó, penészoldó, hideg zsíroldó anyagokkal, semmi károsodást nem szenvedett. Viszont, a karcolódás kerülendő, ezért szigorúan csak puha, szivacs alapú törlővel szabad tisztítani!
  • Burkolás - Burkolás szempontjából ez ugyan olyan csempe, mint a többi, így bármilyen csempével vegyítheted, ha esetleg csak dekorációnak használnád. Ha nagyobb felületet szeretnél befedni fotó-csempével, akkor nem árt egy jó (tükör) alapfelületet készíteni. Fuga anyag kiválasztásában is javaslatot adunk, ha kéred. Fuga vastagság: 1-2 mm javasolt.
Szivárványos pillangó, akár konyhába vagy nappaliba is
Virágos fotó-csempe, a ház bármely pontjába

Egyedi fotóval egyedivé válik otthonod!


 Ez az, amit a fotó csempe tud adni Neked, és csak a képzeleted szabhat határt.... Küld el a nagy-felbontású képet vagy írd le milyen témakörű és mekkora képet szeretnél és segítünk megvalósítani elképzelésed! 

PVC falpanelek

Az egyedi fotó nem csak csempére kerülhet! Készíthetünk PVC falpaneleket is, felrakása könnyebb mint a csempéé, nem igényel nagy szakértelmet, akár konyhába, étkezőbe , nappali falára is rakható, kíváló dísze a lakásnak, vállalkozásnak. Felülete matt. Tartós, könnyen tisztítható.

Egyedi pvc falpanel a nappaliba
A nappaliban sok féle díszítő pvc falpanelt el lehet képzelni

OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Iratkozz fel hírlevelünkre
A weboldalt Kardos Bence készítette