free css templates

Rólunk

Az otthonunk, a házunk, véleményem szerint nem csupán fedél a fejünk felett, hanem egy tér, ami gondolataink és személyiségünk megvalósulása.

Egy kedves ismerősöm, egyszer azt mondta nekem, naná...ki ne szeretné szebbé tenni a lakását....igen, hiszen ez fontos, mert így érzed magad jól és hol pihenj, ha nem otthon...

Az ötletet az adta, hogy fotó alapján készült csempeképeket készítsünk a párommal, hogy bár sok szép csempe elérhető az üzletekben, valahogy mégis hiányt éreztem a kínálatban.

Nekem hiányzott az egyediség.

A digitálisan készült fotócsempében számomra az a legfantasztikusabb, hogy úgy alakítod, ahogy szeretnéd, tényleg csak a képzeleted szab határt!

2019-ben indítottuk a vállalkozást, előtte közel 10 évig kereskedelmi képviselője voltam egy bútorgyártó cégnek, itt munkám során főleg partnereimtől tanultam a legtöbbet ízlésről, lakberendezésről. Vegyipari és kereskedelmi végzettséggel rendelkezem, de nem okoz gondot a számítástechnikai és grafikai tervezés világa.

Párom pedig, aki a kreativitáson felül a technikai feladatokat látja el, egyébként az építőiparban munkálkodik, így hasznos szakmai tanácsokat tudunk adni a burkolással, fugázással kapcsolatban is.

Még korábban, a Facebookon elindítottam Üveg Impressio nevű oldalamat, ahol sok minden más mellett új inspirációkat, főleg konyhai és fürdőszobai ötleteket találhattok, a visszajelzések pedig azt mutatják, hogy az embereket érdekli a fotócsempe, egyre többen ismerik meg.

Célunk, hogy még többen megismerjék és otthonukat egyedi fotócsempe díszítse.

Mi segítünk, fordulj hozzánk bizalommal, várunk szeretettel!

Üdvözlettel:
Gáspár Ilona

OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Iratkozz fel hírlevelünkre
A weboldalt Kardos Bence készítette